body-tite-iasi
{

Remodelare corporala – Metoda ProSlimelt

ProSlimelt-ul realizeaza o remodelare corporala eficienta, pe termen lung, gratie efectelor undelor de ultrasunet cu frecventa joasa, care, la nivelul tesutului adipos, produc un efect de cavitatie prin care celula adipoasa isi micsoreaza dimensiunile si se distruge.

Terapia ProSlimelt este non-invaziva, nu necesita anestezie, fara durere, discomfort si fara riscuri. Nu este necesara perioada de recuperare post interventie.

Mod de actiune: Terapia consta in aplicarea unui transductor de ultrasunet direct pe portiunea supusa tratamentului si a unui gel special. In timpul sedintelor de terapie are loc un proces fizico-chimic: in prima faza are loc disruptia membranei celulei adipoase fara vatamarea tesutului adiacent sau a vaselor sangvine din jur. In a doua faza, reziduurile ce se obtin in urma imploziei celulelor grase sunt transportate de la locul diruptiei pe cale limfatica, metabolizate pe cai naturale specifice si eliminate ulterior prin excretie. Este o procedura care se realizeaza la doua saptamani si sunt necesare 4-6 sedinte.

Contraindicatii:

• Sarcina si alaptare
• Zone cu leziuni herpetice active, zona zoster activa
• Leziuni dermatologice active si infectate
• Obezitatea extrema