body-tite-iasi
{

Dermato-cosmetologie

 

dermatologie-iasi-doctor-tatiana-taranu-iasiCel mai mare organ al corpului uman, pielea , exprima o patologie diversa care, spre deosebire de alte tipuri de patologii a organelor interne, are o expresie clinica VIZIBILA. Bolile pielii sunt in primul rand vizibile , ca si involutia ei fiziologica ( imbatranirea) , apoi pot fi suparatoare ( pruriginoase, dureroase) si nu in ultimul rand, pot semnifica o suferinta sistemica grava. De aici importanta diagnosticului precoce , corect, documentat si a tratamentului adecvat. Dermatocosmetologia poate corecta , ameliora sau infrumuseta prin tehnici non invasive adaptate fiecarei persoane . Acestea sunt ratiunile existentei specialitatii.

Consultatii si tratamente acordate de:
dr.Crihan Elena, medic specialist

Din nastere ne dorim un aspect exterior placut, ne dorim sa fim frumosi. Orice femeie, indiferent de varsta pune accent pe imagine, si aceasta fascinatie pentru frumusete sta la baza dezvoltarii industriei frumusetii in intreaga lume. Dupa ani de cercetare, aceasta industrie este capabila sa ofere elixirul tineretii, cunoscut fiind ca frumusetea exterioara determina incredere in sine, crescand astfel calitatea vietii.
Pentru a cunoaste si a descoperi frumusetea, sunt necesari mai multi pasi, care trebuie respectati. Cea mai importanta etapa consta in a cunoaste pielea umana, acest lucru ajutandu-ne sa alegem produsele potrivite fiecarui tip de ten. Astazi studiile arata ca frumusetea este in stransa legatura cu tipul de piele al fiecarui individ in parte.

Consultatii:

• Dermatocosmetologie

Tratamente:

• Tratamente dermatocosmetice pentru tenul acneic
• Tratamente dermatocosmetice complexe pentru tenul ridat, tern, deshidratat
• Peelinguri
• Laserterapia CUTERA:
- Peeling laser
- Rejuvenare IPL
- Laser vascular: telangiectazii faciale, cuperoza, orice dilatatii venoase de pana la 3.5 mm diametru, hemangioame plane si cavernoase
- Epilare definitiva
• Tratamentul ridurilor prin tehnologia PRP cunoscuta si sub denumirea Terapia Dracula
• Injectari cu toxina botulinica de tip A
• Injectari cu Acid Hialuronic

Etapele parcurse sunt:

-Examinarea corporala
-Evaluarea, inregistrarea si monitorizarea leziunilor pigmentare folosind dermatoscopul
-Consultatii pentru probleme dermato-cosmetice
-Tratamente cu laser

Servicii medicale

Cabinetul de dermatologie va pune la dispozitie urmatoarele servicii medicale:

- consult dermatologic
- dermato-cosmetologie: profilaxia si tratamentul imbatranirii cutanate cronologice si fotoimbatranirii, consiliere privind ingrijirea tenului seboreic, acneic, uscat, sensibil [/one_half_last]

 

Consultatii si tratamente acordate de Medic Specialist Crihan Elena

Tarife:


Informatii despre tarifele tratamentelor la Allure Medical Center.